Všechny články

Byty na prodej Uherské Hradiště, osobní vlastnictví, listopad 2023

Ceny bytů na prodej v Uherském Hradišti, osobní vlastnictví ke dni 7. listopadu 2023.

Jak připravit dům na prodej ?

Zvažujete prodej domu a přemýšlíte, jak jej co nejlépe připravit pro úspěšný prodej ? Připravil jsem sadu doporučení, co může pomoci lépe, rychleji a výhodněji prodat dům.

Květen 2023: ceny bytů na prodej, Uherské Hradiště

Aktuální ceny bytů na prodej ve městech Uherské Hradiště a Uherský Brod. Pokles ce je patrný i z meziměsíčního porovnání. Kde hledat byty na prodej ?

7 tipů jak prodat dům, když nikdo nechce kupovat nemovitosti

Prodej domu v době, kdy je obtížné najít kupce, může být výzvou, ale existuje několik strategií, které můžete vyzkoušet.

Jak připravit byt k prodeji ?

Příprava bytu na prodej je klíčovým krokem při prodeji nemovitosti. Dobře připravený a atraktivně prezentovaný byt může přilákat více potenciálních zájemců a zvýšit šance na rychlý a úspěšný prodej.

Začátek poklesu cen bytů, slevy až 25% oproti inzerci

První slevy na nové byty v Praze, ale i v Uherském Hradišti. Jak si říct o slevu ? Před prohlídkou ? Po prohlídce ? A má smysl čekat až budou slevy také v inzerci ?

Duben 2023: ceny bytů na prodej, Uherské Hradiště

Zajímají Vás aktuální ceny bytů na prodej ve městech Uherské Hradiště a Uherský Brod ? Kdy klesnou ceny bytů ? Hledáte byt v osobním vlastnictví nebo v družstevním ? Co způsobuje rozdílné ceny bytů ? Kde hledat inzeráty bytů ?